Suradnja

Tutico je spreman i zainteresiranim inozemnim izvođačima i tvrtkama osigurati snimanja sa izvrsnim producentima, u vrhunskom studiju, te organizirati boravak u Hrvatskoj.

 

 

Poslušajte

Davor Radolfi
Ne smiješ mene voljeti

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 DAVOR RADOLFI  &  Ritmo Loco 

Davor Radolfi je rođen 01.svibnja 1956. godine u Zagrebu. U Italiji usavršava sviranje gitare te upoznaje glazbenike Latino Amerikance, koji ostavljaju neizbrisiv trag u njegovom daljnjem glazbeno umjetničkom životu. Po povratku u Zagreb, 1988. Davor Radolfi osniva grupu "RITMO LOCO", te s njima realizira i svoj prvi projekt "PJESME LATINSKE AMERIKE". 1992. izdaju još dva albuma, a nakon toga 1994. slijedi prekretnica i album "ZA LJUBAV JEDNE ŽENE" gdje se Davor Radolfi predstavlja i kao autor i tekstopisac, te izvodi pjesme na hrvatskom jeziku.

S pjesmom "Tvoje ime kao ime ruže" nastupa na "DORI". 1995 godine izdaje "BEST OF LIVE U LISINSKOM", live album sa uspješnog koncerta u Dvorani "Vatroslav Lisinski", sa kojeg izlazi veliki hit "Kad uistinu voliš ženu". Na albumu "LJUBAV SVIH MOJIH LJUBAVI" ostvaruje uspješni duet sa poznatim opernim pjevačem Krunoslavom Cigojem. Na "Melodijama Hrvatskog Jadrana" 1997. godine predstavlja se s pjesmom "Kruh i vino" te iste godine izdaje istoimeni album.
I posljednji se album "Neka živim kako živim" vrlo uspješno prodaje, a najvećim hitom postaje upravo naslovna pjesma.

2000. donosi CD pod naslovom "Vino me je opilo". CD obiluje već poznatim ritmovima, a "najzaraznije" pjesme su "Bomba" i naslovna, "Vino me je opilo".
Izvršni producent je koncertna agencija "Tutico" - Damir Tutić. 
Izdavač: Menart d.o.o. za glazbenu i nakladničku djelatnost / Tutico d.o.o..

"Pjesme latinske amerike"
"Canto Latino", 1992
"Baila como...Yo", 1992
"Za ljubav jedne žene", 1994
"Best of live u Lisinskom", 1995
"Ljubav svih mojih ljubavi", 1996
"Kruh i vino",1997
"Neka živim kako živim", 1999
"Vino me je opilo", 2000